Joefrex melkkan 350 ml - zwart

350 ml 350 ml en 500 ml Joefrex melkkan 350 ml - zwart
350 ml 350 ml en 500 ml Joefrex melkkan 350 ml - zwart
Joefrex melkkan 350 ml - zwart
Een mooie mat zwarte melkkan van roestvrijstaal waarmee je melk perfect kunt opschuimen. De JoeFrex 350 ml opschuimkan zorgt voor melkschuim voor 1 drank of voor het verdelen van je melk.
€ 21,90
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Als (thuis)barista is een mooie melkkan een onmisbaar onderdeel in je koffiehoek. Deze mat zwarte opschuimkan van JoeFrex is daar perfect voor. Gemaakt van roestvrij staal en goed voor het opschuimen van je melkschuim voor bijvoorbeeld je cappuccino of flat white. 

De 350 ml pitcher heeft de perfecte maat om voor één koffie je melk op te schuimen. Deze maat wordt ook veel gebruikt voor het verdelen van je melkschuim. Daar heb je een extra kan voor nodig en daarvoor wordt vaak de 590 ml melkkan gebruikt. 

Deze melkkan heeft een ideale schenktuit voor het maken van latte art. Door de juiste opschuimtechniek kan je met deze kan mooi microfoam maken en de mooiste latte art. Lukt dat niet? In onze blog geven we tips over het opschuimen van melk

Of je nu een thuisbarista bent of een melkkan professioneel gebruikt, deze melkkan is daar goed voor. 

De melkkan is van roestvrijstaal gemaakt en heeft daardoor een goede temperatuurbeheersing. De melk warmt goed op, schuimt mooi en aan de buitenkant kun je goed aanvoelen wanneer de melk op temperatuur is. Daarnaast is de melkkan vaatwasserbestendig. 

  • Vandaag besteld voor 15:00, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,- 
  • Verse koffie uit eigen branderij
  • Koffiebonen puur natuur en altijd eerlijk