Over koffie.nl

Koffie, tools en inspiratie voor de koffieliefhebber 

Het platform voor iedere koffieliefhebber, thuisbarista en koffieprofessional. De plek waar je de lekkerste koffiebonen en handige koffie- en baristatools koopt. Ook is het de plek waar je inspiratie, kennis en tips over alles wat met koffie te maken heeft vindt.  Koffie expert Didi Meijer

Koffie-expert aan het woord

Ons team van koffie-experts heeft jarenlange ervaring in de koffie en deelt hun kennis en ervaring met jou op dit platform. Zo is koffie-expert Didi Meijer één van de koffie-experts. Zij werkt al meer dan de helft van haar leven in de koffie en is zij dagelijks bezig met het branden en technisch proeven van koffie(bonen). Eén ding is duidelijk: heb je een vraag over koffie, dan ben je bij Didi op dit platform aan het goede adres.

Didi Meijer: "Vrienden en collega's weten dat als ze met mij gaan praten over koffie, dat ik dan niet meer stop met praten. Zelf ben ik de hele dag, iedere dag met koffie bezig. Ik vind dan ook niets leuker dan anderen enthousiasmeren over écht goede koffie. Daar ben ik dan ook verantwoordelijk voor bij koffie.nl. Zorgen dat jij thuis kunt genieten van kwalitatieve en smaakvolle koffie."

In het assortiment van koffie.nl vind je een divers aanbod. Je hebt keuze uit zowel koffiemelanges als single origins. Daarbij zijn al onze koffies van hoge kwaliteit en komen de koffies uit alle werelddelen: van Zuid-en-Midden-Amerika tot Afrika en Azië.

De koffiemelanges zijn allemaal duurzaam gecertificeerd en het keurmerk verschilt per koffie: Fairtrade, Rainforest Alliance en/of Biologisch. De single origins zijn ingekocht via onze partners, waarbij onze partners direct in contact staan met de boer. Dat betekent dat wij precies weten wat de boer krijgt voor de koffie, zodat de koffieboeren eerlijk betaald worden én kunnen investeren in hun toekomst. 

Contact

Heb je vragen over de koffiebonen, koffietools of heb je een andere vraag over koffie? Stuur ons een mail of een bericht via Instagram (@koffiepuntnl).