Drink Haags Bakkie en steun Stichting Ambulance Wens

Drink Haags Bakkie en steun Stichting Ambulance Wens
Bestel je jouw favoriete koffiebonen bij koffie.nl, dan pakken de magazijnmedewerkers in Den Haag jouw bestelling met plezier in. Vanuit de hofstad wordt iedere bestelling dagelijks naar adressen in heel Nederland verzonden. Een paar jaar geleden heeft Capriole dan ook de huismelange Haags Bakkie geïntroduceerd, waar we in 2022 een initiatief voor hebben gestart. Nu is het derde jaar van start gegaan en gaat in 2024 per verkochte zak Haags Bakkie één euro naar het nieuwe goede doel: Stichting Ambulance Wens regio Den Haag.

Initiatief Haags Bakkie is voor en door Den Haag. In de eerste week van het jaar konden alle inwoners van Den Haag en omstreken hun favoriete lokale goede doel nomineren. Vervolgens zijn de drie meest genomineerde doelen geselecteerd en kon er gestemd worden op Stichting Lotje, Dushi Huis Den Haag en Stichting Ambulance Wens regio Den Haag. Laatstgenoemde kreeg de meeste stemmen en is daarmee het goede doel van initiatief Haags Bakkie 2024.

Per verkochte zak Haags Bakkie gaat er €1,- naar Stichting Ambulance Wens regio Den Haag. Koop hier jouw koffie in 250 gram of 1000 gram verpakking om te genieten van lekkere koffie én bij te dragen aan het goede doel.

Een laatste wens

Nog één keer de klok thuis horen tikken, nog één keer een bezoek brengen aan de sportwedstrijd van (klein)kinderen of nog één keer zijn/haar favoriete artiest in het echt horen. Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van terminale patiënten die niet lang meer te leven hebben en niet mobiel genoeg zijn om zelf de wens uit te voeren.

In totaal worden er jaarlijks ruim 2000 wensen uitgevoerd waarvan zo’n 300 tot 350 aangevraagde wensen uit Den Haag komen. Daarnaast zijn er veel Nederlanders die graag nog eens naar Den Haag willen, waarbij het Scheveningse strand erg populair is. Met de opbrengst van Haags Bakkie gaan we dan ook bijdragen aan een nieuwe ambulance voor de regio.

Meer doen? Drink Haags Bakkie op je werk!

Lekkere koffie drinken op je werk en bijdragen aan Stichting Ambulance Wens? Neem dan contact op met onze collega’s van Capriole Coffee Service.
  Denise Dissel     12-02-2024 14:55