Koffie op het werk

Thuis goede koffie? Ook graag op het werk!

We drinken thuis allemaal de lekkerste koffie. We worden wakker met een heerlijke espresso die in je eigen keuken is gemaakt met je volautomatische espressomachine of pistonmachine. Zo begin je de dag goed. Op naar werk! Maar wat drink je voor koffie op het werk?

Het is belangrijk om als bedrijf kwalitatieve en duurzame koffie aan te bieden aan je medewerkers. Thuis zijn de meeste mensen goede koffie gewend, dus om collega’s (terug) naar kantoor te laten komen is het goed om ook heerlijke zakelijke koffie te hebben. Daarbij speelt duurzaamheid steeds meer een rol: waar komt de koffie vandaan en wordt de boer eerlijk betaald voor de koffiebonen?
Koffie op het werk zorgt voor de verbindende factor. Bij de koffieautomaat komen we niet alleen voor een lekkere espresso, cappuccino of flat white. Ook is het een moment om even bij te praten met de collega’s die je niet zo vaak ziet. Of juist de collega’s van je eigen afdeling waar je toch nog even mee wilde sparren over werk. Je ontmoet elkaar bij de koffievoorziening en collega’s wisselen ideeën uit. Zo draagt koffie bij aan het werkgeluk van de medewerkers.
Capriole Coffee Service

Zakelijke koffie sinds 1975

Bij Capriole begint de geschiedenis in 1975, wanneer oprichter Peter Ultee besluit dat het tijd is voor écht lekkere koffie op het werk. Met inmiddels zo’n 75 koffieliefhebbers in het team zorgt Capriole iedere dag als vaste koffieleverancier voor tevreden klanten in Nederland en België.

Alles draait in het van oorsprong familiebedrijf om koffie. Het team van Capriole bestaat uit koffieliefhebbers met jarenlange ervaring. De koffiebranders, barista’s, koffieadviseurs en technische specialisten zorgen samen voor het beste kopje koffie bij jou op de werkvloer. Bij ieder contact streven we ernaar om de beste service te bieden, garandeert onze technische dienst voor de betrouwbaarheid van jouw koffievoorziening en geniet jij altijd van de lekkerste koffie. 

Benieuwd naar de invulling van de koffievoorziening op jouw werkvloer?

Onze collega’s bij Capriole zorgen voor een kwalitatieve koffie en theevoorziening bij jou in de organisatie. Onze vakkundige koffiespecialisten luisteren naar de vraag en adviseren je over de passende koffie en koffiemachine. Jij hoeft nergens voor te zorgen. Neem een kijkje op capriole.nl of neem contact op de klantenservice via mail of (070) 414 41 41. De collega’s brengen je in contact met een van onze koffiespecialisten.