Retourneren

Toch niet tevreden over uw bestelling? Binnen 14 dagen kunt u uw bestelling gratis retour sturen. Lees onderstaande aanwijzingen over het retourproces. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaande stappen volgen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Een pakket gratis retour sturen via de retourlink:
* Klik op de retourlink die u heeft ontvangen in de e-mail met Track & Trace informatie. Heeft u deze e-mail niet meer? Stuur dan een bericht naar info@capriole.nl om een nieuwe retourlink aan te vragen. 
* Volg de aanwijzingen op.
* Open en print het etiket.
* Verpak uw bestelling goed in een pakket. 
* Plak het etiket op het pakket. 
* Breng het pakket naar het dichstbijzijnde DHL punt. Er is al voor de zending door ons betaald, u hoeft het dus alleen nog maar af te geven. Vraag altijd om een bewijs van afgifte.
* Binnen enkele werkdagen na ontvangst van uw retour gezonden bestelling, storten we het aankoopbedrag terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee u heeft betaald. Mocht het rekeningnummer onbekend zijn bij ons, dan nemen we contact met u op.

U kunt eventueel ook het Europees modelformulier voor herroepingsrecht gebruiken om de koop binnen 14 dagen te ontbinden.